ONZE PROJECTEN

PNEM Terrein Helmond

Nieuw Binderen is een ondernemend en co-creatief samenwerkingsverband tussen Groenlicht Projecten, Reuvers Projectontwikkeling en Braintown. In september 2020 hebben wij samen het voormalige PNEM-terrein in…

De Vlinder

Plan De Vlinder, gesitueerd op het terrein van de voormalige basisschool ‘De Korenaar’, herbergt alle elementen voor comfortabel wonen in een groene en een gebalanceerd vormgegeven omgeving, die recht doet aan de historische visie en indeling van de wijk Prinsejagt.

Graag bouwen wij hier fijne, comfortabele woningen voor starters en senioren, eenpersoonshuishoudens en tweeverdieners in Woensel. Uiteraard zijn deze woningen circulair en klimaatrobuust ontworpen.

Nieuw Loven

In Tilburg ontwikkelen wij 10 mooie stadswoningen in de hechte wijk Loven vlakbij het centrum en centraal station. Het betreft 6 stadswoningen, een bovenwoning en drie appartementen.

Deze woningen liggen op 5 minuten lopen van het stadscentrum en zullen beschikken over een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. De woningen zijn gas-loos en worden met zonnepanelen voorzien.

Geplande start verkoop: eerste kwartaal 2020.